0.00грн.
Зробити замовлення
Сироватковий протеїн є найбільш поширеною формою протеїнового порошку на ринку спортивного харчування. Насичений амінокислотами з розгалуженим ланцюгом (BCAA), особливо лейцином. Крім надання білка і амінокислот, необхідних для збільшення м'язів, сироватковий білок збільшує виділення анаболічних гормонів, таких як інсулін, які стимулюють ріст м'язів.
Види сироваткового протеїну
Протеїни сироваткові бувають трьох типів: концентрат, ізолят і гідролізат. Кожен термін просто відноситься до технології обробки. Концентрат проходить найменшу переробку і часто зустрічається у багатьох добавках, оскільки його виробництво набагато дешевше. М'який процес фільтрації створює спортивне харчування, яке містить від 60 до 80% білка, а решта - вуглеводи і жир. Цей процес також зберігає більшу частину сироваткових пептидних фракцій, які можуть посилювати антиоксиданти і підтримувати імунну систему. Ізолят проводиться з більш тривалим періодом фільтрації, який відфільтровує велику частину вуглеводів і жирів. Результуючі рівні білка в ізоляти часто перевищують 95%. Ізолят є відмінним вибором для любителів фітнесу і людей, що сидять на дієті, тому що він містить мало вуглеводів і жирів, хоча в ньому також багато пептидів, що підвищують імунну систему. Більш висока швидкість поглинання ізоляту робить його ідеальним для тренувань після тренування, коли ви хочете швидко заповнити енергію. Найдорожча форма добавки, гідролізат, використовує гідроліз для розщеплення довгих ланцюгів амінокислот. Цей тип засвоюється організмом набагато швидше і містить мінімальний відсоток лактози. Якщо ви хочете швидко наростити м'язову масу ізолят або гідролізат стане кращим вибором. Пам'ятайте - що який би вид сироваткового протеїну Ви не вживали, головне дотримуйтесь оптимальне дозування, оскільки надлишок білка призведе до порушення роботи печінки і шлунково-кишкового тракту.